Superior Akatemia alkaa marraskuussa 2021

Hae nyt mukaan!

Superior Sales – Avoimet työpaikat

Haemme asiakasvastaavia Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun ja Joensuuhun

Haluatko tehdä töitä Suomen parhaiden tyyppien kanssa? Tarjoamme koko- ja osa-aikatyötä sekä oppisopimus- ja työharjoittelupaikkoja.

Työnkuva

Asiakasvastaavana hoidat monipuolisten toimeksiantojemme nykyisiä kuin uusia asiakkuuksia. Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset ja vaihtelevat asiakaspalvelu- ja myyntitehtävät

Meillä työviikkoon tulee noin 30-40 työtuntia arkipäivisin kokopäiväisenä ja 15-20 osa-aikaisena, ja voit työskennellä niin aamu- kuin iltavuorossa sekä tarvittaessa lauantaisin.

Koulutus ja palkkaus

Tarjoamme sinulle laadukkaan ja jatkuvan koulutuksen, joka ei kestä vain ensimmäiset pari päivää, vaan meillä esimies on mukana auttamassa sinua myös alun jälkeen.

Työhön sisältyy palkallinen koulutusjakso työsuhteen alussa, jonka jälkeen tarjoamme sinulle jatkuvan valmennuksen ja tuen työhösi. Tiimimme omaa mittavan kokemuksen erilaisista myynnin, asiakaspalvelun sekä markkinoinnin tehtävistä. Tiedämme, mitä asiakkaalle pitää sanoa ja osaamme opettaa sen sinullekin.

Oppisopimuksella ammattitutkinto

Meillä on mahdollista suorittaa esimerkiksi liiketalouden perustutkinto, myynnin ammattitutkinto tai lähiesimiestyön ammattitutkinto oppisopimuksella tai osia näistä tutkinnoista kuten työssäoppimisjaksoja kesän aikana. Voit siis hoitaa opintoja alta pois ja tienata samalla täyden palkan!

Hae täyttämällä lomake tai kysy lisää rekrytointivastaavaltamme Jarkko Karpolalta. Otamme sinuun yhteyttä heti seuraavana arkipäivänä!

Jarkko Karpola
Rekrytointivastaava
Superior Sales
Puh. 045 182 3336
Lähetä WhatsApp-viesti

Lähetä työhakemus

Hakemukset käsitellään niiden saapumisjärjestyksessä.

Kaikki yhteystiedot ja vastaukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja poistetaan pysyvästi heti rekrytointiprosessin päätyttyä.

Vakavarainen kuukausipalkka

Myyntialan kovimmat kouluttajat yli 10v kokemuksella

Kannustava työilmapiiri ja mukavat työkaverit

Minkälainen
Superior Sales
on työpaikkana?

Katso video alta