Tehdään yhdessä, menestytään yhdessä

Superior Sales on vakuuttava ja lämminhenkinen myyntiin ja markkinoinnin keskittyvä asiantuntijayritys. Myyntitoimistomme löytyvät Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Espoosta, Jyväskylästä ja Joensuusta. Kova kasvumme vaatii meitä kasvattamaan perhettämme ja etsimme oppimishaluisia ja ahkeria tekijöitä. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Tutustu tarjoamiimme työpaikkoihinLue työntekijätarinoita

Superior Sales – Avoimet myynnin työpaikat

Haemme puhelinmyyntityöstä kiinnostuneita asiakasvastaavia Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun, Espooseen, Jyväskylään ja Joensuuhun.

Osaamisemme ja henkilökuntamme sitouttaminen perustuu kolmeen peruspilariin.

1. Räätälöity tuote, joka auttaa sinua menestymään

Tunnet myymäsi tuotteen, tuotteen takana olevan tuotekehitystyön sekä voit luottaa tuotteen toimivuuteen.

2. Kohdennettu asiakasryhmä

Investoimme isosti asiakastietoon, jotta itse myyntityö olisi asiakasvastaavillemme helppoa.

3. Kattava ja jatkuva koulutus

Pääset osaksi perhettä, jolle sinun menestymisesi merkitsee. Uudelle alalle hyppääminen on aina jännittävää, vaikka sinulla olisi kokemusta työelämästä. 

Jos haluat tehdä töitä – pärjäät varmasti

Työnkuva

Asiakasvastaavana hoidat toimistoltamme käsin puhelimitse asiantuntijamyyntiä toimeksiantajiemme olemassa oleville asiakkaille ja uusille asiakkaille. Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset ja vaihtelevat asiakaspalvelu- ja myyntitehtävät. Työtäsi tukevat selkeät tavoitteet sekä päivittäinen tuki ja koulutus.

Työaika on kokopäiväisellä työntekijällä n. 40 työtuntia viikossa. Pääasiallinen työaika on klo 9 – 17. Meillä on mahdollisuus työskennellä osa-aikaisesti ja alkuperehdytyksen jälkeen voit työskennellä myös iltavuorossa sekä tarvittaessa lauantaisin.

Palkkaus

Palkallisen koulutuksen suoritettuasi saavutat helposti innokkaalla tekemisellä 1900 € kuukausipalkan ja jo muutaman kuukauden jälkeen sitoutuneet asiakasvastaavat tienaavat tasaisesti yli 2500-4500 € kuukaudessa. Voit halutessasi työskennellä myös kevytyrittäjänä ja laskuttaa meitä.

Täyttämällä lomakkeen olemme sinuun yhteydessä ja voimme keskustella siitä sovitko juuri sinä meille. 

Koulutus

Jokainen meille valittu työntekijä saa koulutuksen ja perehdytyksen työtehtäviin. Jatkossa räätälöimme osaamistasosi ja -taustasi mukaisen koulutusohjelman, joka ei kestä vain pari päivää, vaan jatkuu koko työurasi ajan. Se mahdollistaa myös etenemisen urallasi, jos koet kutsumusta esimiestehtäviin.

Työ alkaa aina palkallisella koulutusjaksolla, jonka jälkeen pääset haastamaan itsesi ja opettelemaan myyntityötä, jota tulevat työnantajasi kiittelevät, jos päätät myöhemmin siirtyä uusiin tehtäviin. Kouluttajamme ja esimiehemme ovat itse tehneet myyntityötä ja tietävät mitä sinulta odotetaan ja miten parhaiten kehityt tehtävässäsi. Tiedämme, mitä asiakas haluaa kuulla ja osaamme opettaa sinullekin oikean tavan myydä.

Oppisopimuksella ammattitutkinto

Sinulla on mahdollisuus suorittaa myös liiketalouden perustutkinto, myynnin ammattitutkinto tai lähiesimiestyön ammattitutkinto oppisopimuksella työtehtäviesi ohessa. Voit siis oppia sekä teoriaa että käytäntöä yhtä aikaa ja tienata samalla täyden palkan!

Lähetä työhakemus

Asiakasvastaava

Helsinki, Turku, Tampere, Espoo, Jyväskylä, Joensuu

Hakemukset käsitellään niiden saapumisjärjestyksessä.

  Haen

  Mihin toimipaikalle haet töihin?

  Mitä työtehtävää haet?

  Kaikki yhteystiedot ja vastaukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja poistetaan pysyvästi heti rekrytointiprosessin päätyttyä.

  Vakavarainen kuukausipalkka

  Myyntialan kovimmat kouluttajat yli 10v kokemuksella

  Kannustava työilmapiiri ja mukavat työkaverit

  Videot

  Superior Akatemia alkaa marraskuussa 2021

  Katso millainen Superior Sales on työpaikkana

  Työntekijätarinoita

  Lue alta muutaman työntekijämme tarina Superior Salesista työpaikkana.

  Minna, Turku

  Hei!

  Olen Minna, Turun toimiston tiimipäällikkö. Olen tehnyt kohta vuoden töitä Superior Salesissa ja työpaikkaani en vaihtaisi mistään hinnasta toiseen! Tienestit ovat minulla olleet alusta asti +20€/h.

  Ahkeralla työnteolla ja oikealla asenteella tienaat varmasti! Palkka maksetaan ajallaan ja oikein. Itse päätät mitä haluat tienata.

  Negatiivisuus pois ja positiivisin mielin valloittamaan asiakkaita… se kannattaa!

  Terveisin
  Minna, Turku

  Rafael, Tampere

  Morjensta!

  Mä oon Rafael ja oon ollu Superiorilla nyt puolisen vuotta. Jo ensimmäisen kuukauden aikana keskitienestit oli sitä 15€+/h luokkaa ja seuraavan kuukauden aikana jo 20€+/h. Kesällä tein vain 3-6 tunnin työvuoroja, eli aikaa jää hyvin vapaa-ajallekin kun tekee hommansa kunnolla, ja pienistä tunneista huolimatta kesällä palkkaa tuli melkein 3000€/kk.

  Tästä työstä saa paljon, rahallisesti sekä ennenkaikkea opillisesti. Uusia taitoja, joista on hyötyä arjessakin, oppii viikoittain. Meidän
  tiimillä on myös muita aktiviteetteja, joita aika-ajoin porukan
  kanssa mennään tekemään, palkkiona hyvästä työstä.

  Eetu, Joensuu

  Terve olen Eetu!

  Aloitin Superiorilla työntekijänä korkeakouluopintojeni aikana kesämiehenä. Myynnin salat kiinnostivat minua jo ennen työpaikkaa ja olin kokeillut kaikenlaista niin B2B kuin B2C myyntiä ennen Superioria. Superiolle päästyäni pääsin vihdoin näyttämään osaamiseni alan hommissa.

  Työpaikkoja minulla on ollut lukuisia, mutta vastaavaa en ollut vielä ikinä kokenut. Täällä tehtiin heti ensimmäisestä päivästä lähtien selväksi että sinä teet töitä juuri itsellesi. Luulin tietäväni myynnistä edes jonkun verran, mutta ai että olin väärässä.

  Superior on tarjonnut minulle lukemattomia onnistumisia niin kuin myös epäonnistumisia. Näistä molemmista olen oppinut valtavasti ja pistänyt nämä opit myös käytäntöön. Työpaikkana tämä on täydellinen, jos haluat lähteä kouluttamaan itseäsi niin myynnin saralla kuin itse työntekijänä.

  Haasteisiin tulee kompastuttua lukemattomia kertoja mutta näistä mennään eteenpäin yhdessä esimiesten kanssa. Superior oli myös täydellinen paikka suorittaa opintojeni aikana oleva harkka sekä opinnäytetyö. Nämä pääsin tekemään samanaikaisesti kaikki opintojeni ohella, niin koulusta valmistuikin jo ennen aikojaan.

  Nyt valmistuttuani tradenomiksi ja hankkimillani kokemuksilla ryhdyin esimieheksi Superiorille. Muistan sen ajan kun olin se keltanokka, joka pyöri nurkissa ja esimies läksytti eteenpäin, niin nyt on sen ajan vuoro kun pääsen antamaan minun tietämykset uusille keltanokille ja tekemään tulevaisuutta heidän kanssaan yhdessä.