Tehdään yhdessä, menestytään yhdessä

Lähetä työhakemus

Joensuu

Hakemukset käsitellään niiden saapumisjärjestyksessä.

  Haen

  Mitä työtehtävää haet?

  Superior Sales Oy on 2018 perustettu markkinointiin erikoistunut yritys ja voimakkaan kasvun myötä meillä on kuusi eri toimipistettä koko Suomen alueella.

  Nyt se on vihdoinkin täällä. 1500€ stressitön takuupalkka.

  Haluamme tarjota jokaiselle myynnistä ja asiakaspalvelusta vähänkin kiinnostuneelle mahdollisuuden kasvaa ja edetä urallaan Suomen parhaiden kanssa.

  Olemme innovatiivinen markkinatalo, jossa hommia tehdään rautaisella otteella tulokset täyttäen; tästä osoituksena olemme ansainneet kauppalehden menestyjät sertifikaatin jo useampana peräkkäisenä vuotena ja olemme saavuttaneet AAA-luottoluokituksen eli olemme vakavarainen yritys.

  Meillä jokainen henkilö on yksilö, eikä osa koneistossa ja tämän myötä panostamme erityisesti henkilöstömme viihtyvyyteen. Meillä pääset kehittämään itseäsi jatkuvan koulutuksen myötä ja kun näytöt on riittävällä tasolla on sinulla mahdollisuus edetä urallasi omien tavoitteidesi mukaisesti aina tiimipäälliköstä, kouluttajaksi tai vaikka johtamaan koko organisaatiota.

  Meillä kyvykkyys ja potentiaali näytetään käytännössä eikä vaan puheen tasolla ja kun halukkuuden osoitat niin me tarjoamme mahdollisuuden ja koulutuksen.

  Tarjoamme myös mahdollisuuden oppisopimuskoulutukseen eli voit opiskella esim. merkonomin paperit työn ohella. Toki kun me menestymme yhdessä, niin me myös juhlimme sitä yhdessä eli erilaiset unohtumattomat virkistysillat ja reissut ovat mahdollisia kaikille työntekijöillemme.